Vélemények

Több éves kempingvezetési tapasztalataink alapján bizton állíthatjuk, hogy az Ön és minden vendégünk véleményéből levontuk a talán megfelelő követkzetetéseket. Ez hosszútávon mindenkinek hasznos. Ezért kérjük, írja meg véleményét szolgáltatásainkról, írja meg ötleteit.
Előre is köszönjük:
Anita & István

Az Ön véleménye és a mi válaszunk

Nyaralás ⛺

Kedves Anita és István! Nagyon köszönöm, azt a 6 napot (07.17-07.22) amit ott töltöttem a lányaimmal, Sugival és Lucussal. Feledhetetlen élmény volt számukra és számomra is. Ilyen csodálatos campinghez még nem volt részünk! Kedvesség, tisztaság, minden amit csak kívánni lehet. Amint lehet vissza térünk. Igazi családbarát hely. Mindent nagyon köszönünk! Tisztelettel: Zoltán ☺

Tartozkodas kempingben

Nemregen voltunk Anitakemping es nagyon jo volt lenni ott. Szlovakián fogunk ajanlani minden ismerosnek!

Árak

T.Vezetőség!
Érdeklődöm, hogy a kempingben nyaralók részére mit jelent forinrálisan a kedvezményes strand belépő? Továbbá a közvetlen átjárás a strandra a kempingből legalább még maradt vagy ez is megszűnt?

Re:Árak

Sajnos idéntől megszünt a közvetlen átjárás a kempingből a fürdőbe. Kedvezményes fürdőjegyet a recepción tud venni . Jelenleg a felnőtt fürdőjegy 1440 Ft a gyermek , nyugdíjas 1170 Ft. / ez az ár -10%kedvezményt tartalmaz / Ezt a fürdő föpénztáránál bemutatja és kap egy karszalagot érte amivel reggel 9.00-22.00 korlátlanul használhatja a fürdőt. Bejárni csak a fürdő főpénztáránál lehet!

nyaralohaz

Látom a honlapon, hogy lehet már kérni nyaralóházat is. Kérdezném, hogy az mi? Köszi a választ.

Re:nyaralohaz

Köszönjük levelét. Igen, hamarosan elérhetőek lesznek nyaralóházaink leírásai, árai és a foglalási feltételek is. Konkrétan itt: https://www.anitacamping.hu/anita-nyaralohazak/
Kérjük, adjon nekünk még 1-2 napot.

Új hozzászólás hozzáadása

Anita Camping & Nyaralóházak

6060 Tiszakécske, Tisza-part, Bem u. 5372 hrsz.
+36 30 934 9341
+36 76 950-845
(within working hours)
GPS: 46.936223 & 20.120701
info@anitacamping.hu
Powered by Webnode/VeresWeb