Vélemények

Több éves kempingvezetési és üzemeltetési  tapasztalataink alapján bizton állíthatjuk, hogy vendégeink véleményéből mindig levontuk a megfelelő követkzetetéseket. Ez hosszútávon mindenkinek hasznos. Ezért kérjük, írja meg véleményét szolgáltatásainkról, írja meg ötleteit.
A lap alján találja az új vélemények beírásának helyét.
Előre is köszönjük:
Anita & István

Az Ön véleménye és a mi válaszunk

Sokadik nyaralás :-)

Visszatértünk mint minden nyáron, immár 4. éve. Csodálatos saját csillogó medence. A nap minden szakaszában tiszta mosdók. Hibátlan hely! Bármilyen problémánk is akadt, rögtön kaptunk segítséget, igazi tiszta szívű, jó lelkű emberek. Manapság ez nagyon ritka. Anita és István, köszönjük, hogy vagytok. Köszönjük a sok figyelmet és törődést. A szép nyarakat, melyek nélkületek semmit sem értek volna. (2020.06.15)

Re Minden even nallatok

Egesz Magyarban nincs oj kivallo Camping mint a tetek orulunk a kovetkezo szezonra es a nyaralasra naľatok

Fantasztikus 3 nap

Kedves fogadtatás, családias légkör, csendes, pihentető nyaralóhely. A nyaralóház felszereltsége kifogástalan. Csak ajánlani tudom mindenkinek! Nagyon-nagyon szépen köszönünk mindent Anita és István!

Jó volt itt lenni

Sajnos csak 2 éjszakát volt módunkban az Anita kemping egyik házában eltölteni - de a 3 nap csodálatos volt. Jövőre visszajövünk és időben foglalunk, hogy kapjunk még helyet. Köszönjük!!!

egy éjszaka

Kedves István!
Köszönjük, hogy bár csak egy éjszakát töltöttünk a kempingben ennyi odafigyelést és kedvességet, figyelmességet kaptunk! Biztosan legközelebb is nálatok szállunk meg! Szuper volt a szállás, rend, tisztaság - még a vizes blokkban is! Bátran ajánlom mindenkinek! További sok sikert!

Nyaralás ⛺

Kedves Anita és István! Nagyon köszönöm, azt a 6 napot (07.17-07.22) amit ott töltöttem a lányaimmal, Sugival és Lucussal. Feledhetetlen élmény volt számukra és számomra is. Ilyen csodálatos campinghez még nem volt részünk! Kedvesség, tisztaság, minden amit csak kívánni lehet. Amint lehet vissza térünk. Igazi családbarát hely. Mindent nagyon köszönünk! Tisztelettel: Zoltán ☺

Tartozkodas kempingben

Nemregen voltunk Anitakemping es nagyon jo volt lenni ott. Szlovakián fogunk ajanlani minden ismerosnek!

Árak

T.Vezetőség!
Érdeklődöm, hogy a kempingben nyaralók részére mit jelent forinrálisan a kedvezményes strand belépő? Továbbá a közvetlen átjárás a strandra a kempingből legalább még maradt vagy ez is megszűnt?

Re:Árak

Sajnos idéntől megszünt a közvetlen átjárás a kempingből a fürdőbe. Kedvezményes fürdőjegyet a recepción tud venni . Jelenleg a felnőtt fürdőjegy 1440 Ft a gyermek , nyugdíjas 1170 Ft. / ez az ár -10%kedvezményt tartalmaz / Ezt a fürdő föpénztáránál bemutatja és kap egy karszalagot érte amivel reggel 9.00-22.00 korlátlanul használhatja a fürdőt. Bejárni csak a fürdő főpénztáránál lehet!

nyaralohaz

Látom a honlapon, hogy lehet már kérni nyaralóházat is. Kérdezném, hogy az mi? Köszi a választ.

Új hozzászólás hozzáadása

Anita Camping & Nyaralóházak

6060 Tiszakécske, Tisza-part, Bem u. 57.
+36 30 2146 002
+36 76 950-845
(within working hours)
GPS: 46.936223 & 20.120701
info@anitacamping.hu
Powered by Webnode/VeresWeb