Házirend

1.    A nyaralóházak érkezés napján 12 órától, távozás napján 10 óráig állnak rendelkezésre.
2.    A bejelentkezés és kijelentkezés az Anita Camping recepcióján történik,  a távozás napján 10 óráig!
3.    A nyaralóházakat csak a recepción érkezéskor egyeztetett létszámban vehetik igénybe vendégeink!  Amennyiben a létszámot illetően változás történik, azt szükséges jelezni a recepción!
4.    A tartózkodás során felmerülő probléma esetén kérjük, minden esetben forduljanak a recepcióhoz.
5.    A nyaralóházak nemdohányzóak, a camping területén csak a jogszabálynak megfelelő kijelölt helyeken engedélyezett a dohányzás!
A dohányzási előírások betartását az ÁNTSZ felügyelői is ellenőrizhetik. Az ellenőrzés során az előírásokat megszegőkkel szemben szabálysértési eljárásban bírságot szabhatnak ki.
6.    Parkolási lehetőség közvetlenül az apartman mellett található!
7.    Az éjszakai pihenő ideje alatt (22 – 6 óráig) a Camping területére járművel behajtani tilos! Ebben az időszakban a fürdő előtti (nem őrzött)parkoló áll rendelkezésre.
8.    Kérjük, hogy tartsák tiszteletben a többi vendég nyugalmát és hangoskodással ne zavarják azt! Különös tekintettel figyeljenek egymás nyugalmára 22 és 6 óra között!
9.    A berendezési és használati tárgyakat tilos kivinni a nyaralóházakból, több nyaralóház bérlése esetén kérjük, ne vigyék át egyik házból a másikba!
10.    A nyaralóház berendezési és használati tárgyainak nem rendeltetésszerű használatából eredő sérüléseiért vendégeinket anyagi felelősség terheli. A berendezési tárgyak sérülése esetén azonnal tájékoztatni kell a recepciót!
11.    Értékeik megőrzése érdekében kérjük, hogy a nyaralóház elhagyásakor minden esetben zárják be az ajtót és az ablakokat. A nyaralóházakban hagyott értékekért felelősséget nem vállalunk!
12.    A camping területén a tűzgyújtás TILOS!
13.    Balesetről vagy egyéb eseményről kérjük, azonnal tájékoztassa a recepciót!
14.    Abban az esetben, ha a vendég megsérti a házirend szabályait, az üzemeltetőnek jogában áll elállni az elszállásolástól és az ezzel kapcsolatos szolgáltatásokat visszamondhatja a megegyezett idő lejárta előtt.

 

Anita Camping & Nyaralóházak

6060 Tiszakécske, Tisza-part, Bem u. 57.
+36 30 2146 002
+36 76 950-845
(within working hours)
GPS: 46.936223 & 20.120701
info@anitacamping.hu
Powered by Webnode/VeresWeb