Vélemények

Több éves kempingvezetési és üzemeltetési  tapasztalataink alapján bizton állíthatjuk, hogy vendégeink véleményéből mindig levontuk a megfelelő követkzetetéseket. Ez hosszútávon mindenkinek hasznos. Ezért kérjük, írja meg véleményét szolgáltatásainkról, írja meg ötleteit.
A lap alján találja az új vélemények beírásának helyét.
Előre is köszönjük:
Anita & István

Az Ön véleménye és a mi válaszunk

Jó volt itt lenni

Sajnos csak 2 éjszakát volt módunkban az Anita kemping egyik házában eltölteni - de a 3 nap csodálatos volt. Jövőre visszajövünk és időben foglalunk, hogy kapjunk még helyet. Köszönjük!!!

egy éjszaka

Kedves István!
Köszönjük, hogy bár csak egy éjszakát töltöttünk a kempingben ennyi odafigyelést és kedvességet, figyelmességet kaptunk! Biztosan legközelebb is nálatok szállunk meg! Szuper volt a szállás, rend, tisztaság - még a vizes blokkban is! Bátran ajánlom mindenkinek! További sok sikert!

Nyaralás ⛺

Kedves Anita és István! Nagyon köszönöm, azt a 6 napot (07.17-07.22) amit ott töltöttem a lányaimmal, Sugival és Lucussal. Feledhetetlen élmény volt számukra és számomra is. Ilyen csodálatos campinghez még nem volt részünk! Kedvesség, tisztaság, minden amit csak kívánni lehet. Amint lehet vissza térünk. Igazi családbarát hely. Mindent nagyon köszönünk! Tisztelettel: Zoltán ☺

Tartozkodas kempingben

Nemregen voltunk Anitakemping es nagyon jo volt lenni ott. Szlovakián fogunk ajanlani minden ismerosnek!

Árak

T.Vezetőség!
Érdeklődöm, hogy a kempingben nyaralók részére mit jelent forinrálisan a kedvezményes strand belépő? Továbbá a közvetlen átjárás a strandra a kempingből legalább még maradt vagy ez is megszűnt?

Re:Árak

Sajnos idéntől megszünt a közvetlen átjárás a kempingből a fürdőbe. Kedvezményes fürdőjegyet a recepción tud venni . Jelenleg a felnőtt fürdőjegy 1440 Ft a gyermek , nyugdíjas 1170 Ft. / ez az ár -10%kedvezményt tartalmaz / Ezt a fürdő föpénztáránál bemutatja és kap egy karszalagot érte amivel reggel 9.00-22.00 korlátlanul használhatja a fürdőt. Bejárni csak a fürdő főpénztáránál lehet!

nyaralohaz

Látom a honlapon, hogy lehet már kérni nyaralóházat is. Kérdezném, hogy az mi? Köszi a választ.

Re:nyaralohaz

Köszönjük levelét. Igen, hamarosan elérhetőek lesznek nyaralóházaink leírásai, árai és a foglalási feltételek is. Konkrétan itt: https://www.anitacamping.hu/anita-nyaralohazak/
Kérjük, adjon nekünk még 1-2 napot.

Új hozzászólás hozzáadása

Anita Camping & Nyaralóházak

6060 Tiszakécske, Tisza-part, Bem u. 5372 hrsz.
+36 30 2146 002
+36 76 950-845
(within working hours)
GPS: 46.936223 & 20.120701
info@anitacamping.hu
Powered by Webnode/VeresWeb