Az Anita Camping Házirendje

Üdvözöljük!
Az Ön és kempingező társai zavartalan pihenésének érdekében kérjük, hogy az alábbi házirendben megfogalmazott néhány kérést tartsa be. Köszönjük.

 1. Bejelentkezés - minden vendég érkezéskor - az érvényes jogszabályoknak megfelelően - köteles bejelentkezni a Camping Recepcióján.
 2. A Campingben az igényelt helyet csak a recepcióssal egyeztetve lehet elfoglalni. A Camping vezetése szükség esetén fenntartja magának a jogot a kiválasztott hely felülbírálására.
 3. A Campingben alkalmazott és aktuális árak a Recepción is publikálásra kerülnek. A Camping vezetősége fenntartja magának a jogot az árváltoztatásra.
 4. A Campingben az elutazás napján a bérelt helyet 10 óráig el kell hagyni. Az a vendég, aki ezt elmulasztja egyetért azzal, hogy számára egy további éjszaka költsége kerüljön felszámolásra.
 5. Térítés ellenében szívesen látjuk a kutyákat is campingünkben. A kutyák mozgása csak pórázon történhet. Sétáltatásuk a Campinggel szembeni területen lehetséges. Gazdájuknak gondoskodni kell arról, hogy az állat a többi vendég pihenését ne zavarja.
 6. A talált tárgyakat kérjük haladéktalanul leadni sziveskedjenek a Recepción.
 7. Higiénia
  Minden vendégünk közös érdeke és kötelessége, hogy vigyázzon a rendre és a tisztaságra. Ez különösen vonatkozik a mosdók és a toalettek tisztaságára. A 6 éves kor alatti gyermekek a mosdót, tusolót csak szülői (felnőtt) kísérlettel használhatják.
  A szemetet kérjük a szemetesbe dobni.
  A haltisztításnál keletkező organikus hulladék miatt kérjük, hogy a haltisztításhoz kérjék a recepciós segítségét.
 8. Áramhasználat
  Térítés ellenében parcellánként 10KwA áram mennyiséget biztosítunk. Amennyiben vendégünk további csatlakozóról is vételez áramot, akkor azt is meg kell fizetni. Az elektromos csatlakozóhoz nyúlni, azzal bármilyen módon manipulálni veszélyes és ezért szigorúan tilos. A csatlakozó esetleges vagy vélt meghibásodását azonnal jelezni kell a recepción.
 9. Tűzvédelem
  A Tűzoltóság telefonszáma: 105.
  Tűzoltó készülék a Recepción található.
  Tűz észlelése esetén azt azonnal jelezni kell a recepción. Tűzrakás csak a kijelölt helyen valamint a recepción való előzetes bejelentés után lehetséges.
 10. A gázpalackok használatáról
  Kempingezés közben csak a szabványos nyomásszabályozóval ellátott palackokat szabad üzemeltetni. A gázpalackok használatánál gondosan kell eljárni. Palackok cseréjéhez, töltéséhez a Recepción minden segítséget megkap.
 11. Szilencium
  A Campingben 13 és 15 óra között valamint 22 és 6 óra között mindnyájuk nyugalma érdekében teljes csendet kérünk.
  A jelzett időpontban robbanómotoros járművekkel (személygépkocsi, robogó, motorkerékpár) közlekedni tilos.
  A nap további részében kérünk minden campingezőt, hogy tartózkodjon a másokat esetleg zavaró hangoskodástól.
 12. Az Anita Camping recepciója a nap 24 órájában üzemel.
  Vendégfogadás (chek-in): 8-20 óra között, elutazás (chek-out): 10 óráig.
  A pénztár minden nap 8-10 óra valamint 16-18 óra között áll szíves rendelkezésükre.
  Kívánságairól, kéréseiről, kérjük tájékoztassa a recepción szolgálatot telejesítő személyt.
  Sürgős esetben nonstop hívható telefonszám: 06-30-9349-341
 13. A Camping vezetője nyomós esetben felhívhatja a vendég figyelmét bizonyos, jelen Házirendben szabályozott vagy nem szabályozott, de mások testi épségét, biztonságát veszélyeztető viselkedésre. Ennek figyelmen kívűl hagyása illetve a Házirend szabályainak megszegése okot adhat a Campingből való azonnali kiutasításra.
  Panaszát, észrevételét saját és a többi vendég érdekében kérjük, hogy azonnal jelezze a Recepción.
 14. Megrendeléskor és a bejelentkezés után Ön tudomásul veszi és magára valamint az Önnel együtt utazókra nézve kötelező érvényűnek tekinti a jelenlegi vagy az éppen aktualizált Házirendben foglaltakat, mely mindenkor elérhető a Recepción és honlapunkon is.


Tiszakécske, 2016. március

Kellemes pihenést kíván a Camping Vezetése

Utolsó módosítás: 2016-03-23  18:20

Anita Camping & Nyaralóházak

6060 Tiszakécske, Tisza-part, Bem u. 57.
+36 30 2146 002
+36 76 950-845
(within working hours)
GPS: 46.936223 & 20.120701
info@anitacamping.hu
Powered by Webnode/VeresWeb